2015. augusztus 16., vasárnap

Új HEAN termékeim

Nemrég jó pár HEAN termékem elfogyott, mivel nagyon szeretem őket használni és általában, ha biztosan jó terméket akarok elővenni és nincs idő a kísérletezésre, akkor ezek után nyúlok először.



Púderből és alapozóból, illetve szempillaspirálból mindig sok fogy, így ezeket kell leggyakrabban pótolni, mivel e termékek még a "no makeup" sminkekhez is elengedhetetlenek.



A képen látható rúzsok a Rimmel Kate Moss nude kollekciójából valók - ezekről a rúzsokról olvashattok nálam egy korábbi bejegyzésben!

A pirosítóba azért szerettem bele, mert matt, a bronzosító is picivel mattabb, mint a korábbi "Egyiptomi napfény" fantázianevű HD brontosítóm. Mindkettő szintén HD minőség, és egy álom velük dolgozni. Nagyon jól pigmentált termékek, így kevés is elég belőlük.

Pirosító: 102-es Magic Rose árnyalat, Bronzosító (csontosító): 105-ös Nude árnyalat



A Phenomenal alapozó egy intelligens, nanotechnológiás alapozó. Hígabb az állaga, mint a többi alapozónak, de így szép vékonyan lehet eloszlatni, fedését tekintve közepes, de jól építhető, így magas fedőképesség is elérhető, ha rétegezzük. Alkalmazkodik a bőr PH értékéhez.

01-es Nude árnyalat az enyém

A Barocco Painter szempillaspirál egy új technológiával készült vízálló spirál, szilikon keféje van, így szépen szétválasztja a szempillákat, könnyű hozzáférni a szempillatövekhez is, és nem hord fel túl sok anyagot.

Fixáló spray - ez tényleg a kész smink fixálására lett kitalálva, az illata nem zavaró és nem ragad. Abszolút megéri az árát! Lesz majd egy fixáló spray-ket összehasonlító bejegyzés, ott majd részletesen írok róla.


A Diamond Hard Base lakk még tesztelés alatt áll, ebből most vettem először. Viszont a Diamond Top Coat fedőlakk már visszatérő termék nálam, szerintem az egyik legjobb fedőlakk a piacon - gyorsítja a lakk száradását és gyönyörű csillogást ad a körmöknek. Növeli a lakkozás tartósságát is. Megéri beruházni rá!

Ez a kis limitált cukiság pedig kedvenc árnyalataim egyike, így ezért fogadtam most örökbe. Első ránézésre egy sima barackos nude szín, de ahogy ráesik a fény, a mikrocsillámok miatt folyékony selyemmé változik. Lesz róla külön tesztbejegyzés!


A HEAN termékek teljes kínálatát megtekinthetitek a honlapjukon.
Mivel a cég lakosság felé csak szakmán keresztül értékesít - így pl. rajtam keresztül - árakért és rendelésért keressetek e-mailben:
legalmakeup@gmail.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése